Sarcina

Buna seara, sunt insarcina in 11 saptamani si urmeaza sa merg control. insa am tot citit pe internet ca ar trebuii sa inceapa sa imi creasca sanii insa nu mi se pare nici o schimbare majora . Sa fiu ingrijora din punctul asta de vedere? Multumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

De regula apar modificari la nivelul sanilor, este adevarat, insa fiecare organism reactioneaza diferit. Este important sa faci un control pentru a confirma ca sarcina este in evolutie.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.