Sarcina

Buna ziua. Vreau sa ma lamuriti cu ceva si cat mai repede daca se poate,va rog! De 2 saptamani nu mi-a mai venit menstruatia si in aceste 2 sapt. am facut 3 teste de sarcina diferite dar toate au iesit NEGATIV. Nu am absolut niciun simptom ca si cand as fi insarcinata si ma doare mijlocul si burta exact cum ma doare cand e pe cale sa apara menstruatia. De ceva timp am inceput sa iau niste vitamine pe care nu le-am luat niciodata...se poate sa fie din aceasta cauza? Sau este alta cauza? Vreau sa mentionez ca eu cu prietenul meu practicam metoda coitului de 3 ani si mi s-a mai intamplat sa imi intarzie dar nu chiar asa mult. Astept raspunsul dumneavoastra si va rog sa ma lamuriti cat mai curand! Va multumesc!!!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

buna, daca banuiesti o sarcina, ar trebui sa faci un test HCG din sange, care nu lasa loc niciunui dubiu; in alta ordine de idei, ar trebui sa mergi la ginecolog, sa faci o echografie, poate ca nu este ceva grav, sangerarea din menstruatie mai poate intarzia uneori,  in anumite situatii, dar nu cred ca au legatura cu vitaminele, ci posibil alta cauza. bafta!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.