Sarcina

Bună ziua! Luna aceasta, pe data de 11 mi s a terminat menstruația. La 3 zile am început să am niște scurgeri vaginale foarte închise la culoare, maro închis spre negru, am avut grețuri, dureri de burtă și stări de vomă. Aceasta situație mi-a dat de gândit și astăzi am făcut 2 teste de sarcina, unul normal(a doua liniuța este ușor rozalie) și unul digital, pozitiv, care îmi spune clar ca sunt însărcinată. Încercam de un an sa avem un copil, in urma unei sarcini extrauterine care a implicat scoaterea trompei uterine din partea stanga. Întrebarea mea este cum am rămas însărcinată dacă am avut menstruație și ce este acea scurgere foarte închisă la culoare?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Uneori, la începutul sarcinii, pot apărea secreții vaginale roz, roșii sau maronii. De regulă, această sângerare este confundată cu menstruația regulată. Având în vedere că testul pe care l-ați făcut este pozitiv, mergeți la un control la medicul ginecolog, pentru îngrijire prenatală. Mai multe despre simptomele în sarcină, puteți citi aici: https://doc.ro/sarcina-bebelusi-sanatatea-mamei/cum-imi-dau-seama-ca-sunt-insarcinata. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.