Sarcina

Am făcut 2 teste și au ieșit pozitive și as vrea sa știu cum aflu câte săptămâni am și când ar trebui sa merg la control? Va mulțumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Pentru a stabili localizarea sarcinii, dar și vârsta gestațională este important ca de pe acum să vă programați la medicul ginecolog pentru a efectua o primă examinare ecografică. Acesta vă va recomanda și efectuarea unui set de analize de sânge, dar o să ofere detalii și despre alte aspecte ale stilului de viață. Multă sănătate și sarcină ușoară!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.