Sani foarte mici si probleme cu sanii

Am 16 ani si am sanii foarte mici. Nu am avut pana acum posibilitatea de a merge la un ginecolog, si nici nu stiu daca este o problema destul de grava. De aproape 9 luni sfarcul de la sanul stang este intors in interior. Am incercat diferite masaje, dar de fiecare data ramane asa. In schimb si celalalt pare a avea aceeasi problema insa sunt momente in care nu ramane asa. Cateodata, si nu am tinut neaparat o evidenta, in jurul sfarcului din partea stanga apar niste mancarimi, si din cate am inteles este din cauza pubertatii. Dumneavoastra ce credeti? Multumesc.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

S-ar impune un consult ginecologic si dupa caz, unul endocrinologic, pentru a analiza problema in contextul celorlalte semne de maturizare fizica.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.