Sangerari nazale

Buna ziua,va rog ajutati-ma cu un sfat!! Am un baiat de 20 de ani care in ultima perioada are sangerari nazale dese,si dimineata cand se trezeste si la munca in timpul zilei,problema e ca nu doarme mai mult de 3,4 ore pe noapte, sta pe telefon pe jocuri,ma cert cu el tot timpul din cauza asta ,imi zice ca nare somn,ca incearca sa doarma, nici nu-l pot controla pentru ca nu locuieste cu mine,pe langa sangerari il doare si capul tot timpul, lucreaza 10 ore pe zii si vine obosit si tot nu doarme ,de 3 luni tot asa se intampla ,incerc sa-l conving sa mergem la medic si nu vrea,ce sa mai fac cu el? Ce analize ar trebui sa facem? Va multumesc pentru eventualele raspunsuri,o zii buna!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua. In spatele sangerarilor nazale repetate, insotite de dureri de cap, se poate ascunde un traumatism sau o boala metabolica. De aceea, un consult ORL este recomandat. Utile sunt si testele de sange in vederea depistarii eventualelor boli hematologice (anemie, trombofilie sau alte tulburari de coagulare). Sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.