Sângele în scaun

Am câteva zile de când am arsuri și dureri de stomac. Am ieșit astăzi dimineața cu sânge în scaun este de culoare deschisa și este cam mult . Ce trebuie să fac până mă voi programa la un doctor deoarece sunt in Anglia și nu știu cum să procedez și am un servici ce nu-mi permite timp.multumesc mult Oana .

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

sangele de culoare deschisa inseamna ca originea acestuia este in partea terminala a intestinului, posibil hemoroizi sau un posibil polip... trebuie sa mergeti la un medic proctolog, pentru o colonoscopie si examen clinic. sanatate multa


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.