Rugaminte transmitere informatii

Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu sfaturi pentru o problema aparuta recent. In urma unei consultatii stomatologice in care am primit anestezie injectabila am inceput sa ma simt rau si anume: transpiratii, invinetirea buzelor, durere in piept si umarul stang, amortirea mainii stangi, muschii picioarelor au inceput sa tremure si durere de cap, nu am avut probleme cu respiratia, iar limba nu s-a inflamat. In urma acestui eveniment neplacut, la aproximativ 30 de minute, am fost la urgenta unde mi-au facut EKG (acesta a fost in regula), dar si test din sange pt calciu (in urma acestui test a reiesit faptul ca am hipocalcemie). In urma cu doi ani am mai primit anestezie la stomatolog si nu au fost probleme, nu imi este teama sa merg la medic, nu sunt stresata, etc :) Din acea seara am inceput sa iau de doua ori pe zi calciu. La o saptamana dupa acest incident (adica vineri) am fost din nou la stomatolog pt un detartraj (nu am mai primit anestezie), iar in timpul procedurii muschii picioarelor au inceput sa tremure usor (nu la fel de intens ca in ziua in care am primit anestezia) si la finalul procedurii buzele erau din nou invinetite, fara alte simtome, complicatii. Medicul stomatolog imi spune ca ar putea fi probleme cu tiroida, calciu si alte vitamine, chiar si un usor atac de panica ……. Ma puteti ajuta cu cateva sfaturi: spre ce medic trebuie sa ma indrept, ce investigatii trebuie sa fac, oare care ar putea fi cauza acestor probleme? Va multumesc anticipat!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Dacă în urma analizelor și consultațiilor nu sunt probleme de natură medicală, este posibil să vă confruntați cu atacuri de panică. În acest caz, se impune vizita la psiholog. Sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.