Rugăminte

Bună seara, am un băiat cu varsta de 15 ani diagnosticat cu Tetrapareza spastica ,problema este ca seara cand se culca respira foarte greu aproape ca se sufocă iar acest lucru sa accentuat în ultimile luni ,am tot încercat diverse dar din pacate fara rezultate. Va rog daca imi puteti da vreun sfat. Va multumesc!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Din păcate, copiii diagnosticați cu tetrapareză spastică se confruntă des cu probleme de respirație. Pentru că problema copilului dumnevoastră s-a accentuat recomandarea mea este să luați legătura telefonic cu medicul specialist și să discutați cu el despre asta și să țineți cont de recomandările acestuia. Mai multe despre această problemă de sănătate, puteți citi aici:https://doc.ro/sanatate/tetrapareza-spastica-cauze-simptome-optiuni-de-tratament. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.