Rmn coloana cervicala.

Buna ziua Doamna Doctor! Ma numesc Marinela si am 32 ani, de curând am facut un rmn de coloana cervicala iar interpretarea este urmatoarea: tulburari de statica cu reducerea lordozei cervicale. Deborduri discale C5-C6 fara conflict radicular evident. Va rog sa ma ajutati cu un diagnostic deoarece nu stiu ce problema medicală este. Va multumesc.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Sorina Mustățea - Medic Primar Reumatologie, Expert DOC

Buna ziua, acest articol ar trebui sa va lamureasca in privinta terminologiei, ca sa puteti intelege mai bine ce semnifica reducerea lordozei cervicale: https://doc.ro/sanatate/evaluarea-coloanei-vertebrale-importanta-pentru-sanatatea-intregului-organism.

Interpretarea trebuie facuta insa in context clinic de catre un medic specialist, fiindca diagnosticul depinde de foarte multi factori, iar recomandarile de investigatii suplimentare sau anumite masuri vor veni in consecinta. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.