Riduri zona ochilor

Buna ziua, Am 28 de ani si in jurul ochilor mi-au aparut cateva linii fine, as dori sa folosesc o crema speciala pentru aceasta zona, dar nu stiu ce ar fi mai eficient pentru mine. Astept un sfat! Va multumesc. Andreea

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Mocanu - Medic Specialist Dermato-venerologie, Expert DOC

Buna ziua! Zona perioculara este una foarte sensibila. Odata inceput un tratament, el trebuie pastrat si pe termen lung, pentru a preintampina modificarile ce apar o data cu varsta. Sunt multe produse special destinate tratamentului acestei zona. Ca prim pas ati putea incerca o crema pe baza de retinol speciala pentru zona ochilor in asociere cu crema de fotoprotectie. Numai bine!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.