Rezultate ecografie

Am fost la doi medici renumiți la noi în Constanța și mi sa dat rezultatul de Formatiuni Chistice Parauterine stange de 60/49 mm fără a se putea diferentia și mai departe nu prea înțeleg ovar polichistic /hicro ( și mai departe nu inteleg) am făcut și histerosalpingografie am făcut și CA125 ( rezultat 5.56 Menționez ca nu an ciclu regulat, ultima oara am avut ciclu 4 februarie 2022 de atunci pauza, din cauza aceasta nu am rămas însărcinată niciodată Eu vreau sa știu dacă mai trebuie sa stau sau sa merg sa ma controlez ..am înțeles ca chestia aceasta este de operat ! Va rog dați-mi un răspuns am 24 de ani ,

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Ruxandra Dumitrescu - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Expert DOC

Bună ziua,

Recomandarea mea este să continuați investigațiile și să urmați indicațiile medicului pe care-l alegeți să vă monitorizeze în continuare.

Sănătate și numai bine!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.