Rezultate biochimie

Buna ziua Doamna Oana doresc sa va adresez o intrebare: Alaninaminotransfereza{GPT/ALAT/ALT}=67<41 Proteine Urinare =180 <140 Densitate 1.007 - 1. 015-1.025 Trigliceride 272mg/dL Colesterol LDL 101 Lipide totale 785

Va rog mult daca puteti sa imi dati un rezultat ce tratament trebuie sa iau si ce mancare ar trebui sa mananc. Va multumesc mult va doresc toate cele bune.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Va multumesc pentru mesaj, insa va rog sa mergeti la medicul dumneavoastra de familie cu aceste rezultate. Ar trebui sa stiu foarte multe detalii pentru a va putea da un raspuns, si nu ar fi corect fata de dumneavoastra - ar trebui sa stiu ce varsta aveti, daca aveti un diagnostic de dislipidemie, daca aveti probleme cu ficatul, daca aveti simptome neplacute, etc. Pot fi necesare si investigatii suplimentare. O prima recomandare ar fi sa reduceti la minimum mancarea prajita, grasimile, produsele de patiserie, excesul de zahar, sa nu fumati si sa nu beti alcool. Insa mergeti va rog la medic!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.