Rezultat analiza non-concludent

Buna seara. Mi-a iesit rezultatul analizei hepatita C, non-concludent, in limita pragului de pozitivitate. Poate anunta acest rezultat o problema? Care sunt urmatorii pasi pe care trebuie sa-i urmez, si daca nu am Hepatita C, ce ar putea indica o valoare marita? Multumesc frumos

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua. Hepatita C cronica poate fi o boala severa care determina probleme de sanatate pe termen lung, cum sunt afectarea ficatului, insuficienta hepatica, cancerul hepatic. De aceea, recomandarea mea este sa consultati medicul, pentru ca el, tinand cont de istoricul dumneavoastra medical, poate pune un diagnostic precis. Daca e nevoie, va poate recomanda si alte analize pentru diagnostic. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.