Revidox

Daca imi puteti spune despre acest medicament,daca e doar reclam sau chiar e un medic.pe bune care face minuni.va multumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

buna ziua, din cate stiu, Revidox nu este un medicament, ci este un supliment , de calitate, dupa parerea mea, care se bazeaza in principal pe resveratrol, unul din nutrientii valorosi regasiti in coaja strugurilor, prunelor si in gemeral a fructelor si legumelor de culoare mov. Resveratrolul este unul dintre factorii antiaging celebri, care , conform studiilor clinice in vitro si in vivo ar acyiva  si stimula familia de gene SIRT1 -  gena “longevitatii” si de aici efectele benefice sistemice - datorita  reducerii stresului oxidativ. Efectele bune se produc de la caz la caz, in functie de patologia preexistemta,  insa si daca adoptati un stil de viata sanatos, o dieta echilibrata, faceti miscare, nu fumati, nu faceti excese de orice natura etc.etc. sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.