Respirație scurtă și deasă + durere sub coasta dreaptă

Bună ziua, de aproximativ două săptămâni am început să respir puțin mai greu, am o secreție care se rupe destul de greu, uneori chiar si tusesc. Am si momente cand repsit faoarte bine. Mai nou am și o durere sub coasta dreaptă, oare este o durere cauzată de plămân? Vă mulțumesc!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. În spatele dificultăților de respirație pot sta numeroase cauze, inclusib afecțiuni pulmonare. Având în vedere că tușiți și că aveți și o secreție, recomandarea mea este să mergeți la un un cosult se specialitate, pentru un diagnostic corect. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.