Regim

Buna ziua.. Sotul meu in urma unor analize si complicati a fost diagnosticat cu hepatita B acuta si as dori sa stiu ce regim alimentar trebuie facut.. Multumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua! Intr-adevar, micile schimbări la nivelul stilului de viață pot preveni atât deteriorarea ficatului, cât și transmiterea virusului hepatitic B. Va invit sa cititi, pe larg, mai multe despre hepatita B, precum si stilul de viata si dieta recomandata pacientilor cu aceasta afectiune -- https://doc.ro/hepatita-c/ce-trebuie-sa-stim-despre-infectia-cu-virusul-hepatitei-b. Multa sanatate sotului dvs.! 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.