reductie mamara

Buna ziua, Este vorba despre gigantism mamar, persoana de 60 ani, stare sanatate buna. In ce conditii se poate realiza reductia mamara cu decontare de la stat si in ce procent? Multumesc, Corina Constantin

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua! Pentru că nu cunosc exact istoricul medical al persoanei în cauză, precum și vârsta înaintată, rugămintea mea este să consultați specialistul. Mulțumesc pentru înțelegere. Multă sănătate vă doresc!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.