Recuperare infarct

Bună ziua. Va urmăresc cu drag pe social media si stiu ca explicati pe înțelesul tuturor. Va rog sa ma ajutati cu o lamurire. Sotul meu are 46 ani, acum o săptămână în urma a facut un infarct. As dori sa stiu cum e procesul de recuperare . Ce activități are voie. la ce interval de timp. Daca are voie sa conducă autoturismul. Ce dieta trebuie sa urmeze. Si daca se poate întoarce la munca. Este tehnician intretinere. Ce riscuri exista dupa un astfel de infarct. Mulțumesc mult!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua,

Fiecare situație este diferită. Vă recomand să discutați cu medicul care îi monitorizează starea de sănătate soțului dumneavoastră și să cereți recomandări adaptate situației punctuale în care se află. Ca reper, puteți avea în vedere întrebările de aici: https://www.doc.ro/colesterol/intrebari-medic-recuperare-infarct

Sănătate și toate cele bune!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.