recomandare produs de slăbit

Bună ziua! Aș dori să știu dacă într-adevăr recomandați acest produs https://cancan-ro.online/metoda-inovativa-de-a-pierde-27-kg-pe-luna/ro/index.php sau cei de la această firmă se folosesc de numele dvs. Mulțumesc anticipat pentru răspuns.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua! Asocierea mea cu branduri care promit slăbirea miraculoasă este o reclamă falsă! Nu le recomand, pentru că aceste produse nu sunt avizate de autorități competente, nu știu ce conțin cu adevărat și în ce fel pot influența starea noastră de sănătate și să inducă slăbirea. Mai multe detalii aici -- https://doc.ro/sanatate/reclama-falsa-dr-oana-cuzino-si-brandul-doc. O zi senină cu grijă de sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.