Recomandare oncolog

Buna ziua, Am fost depistata recent in urma unui CT cu : Mica arie de condensare parecelara placata pe pleura in LID, cu aspect tisular de forma usor neregulata. Masa tumorala retroperitoneala mediana si paramediana stanga, cu invazie posterioara in psoas si lilierul diafragmatic stang si adenopatii in adiacenta si hilare hepatice. Va rog sa ma indrumati catre o persoana competenta care poate sa preia cazul meu. Va multumesc frumos!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Cătălin Costovici - Medic Primar Oncologie Medicală, Expert DOC

Bună ziua. Am rugămintea să-mi scrieți pe [email protected], pentru a vă da detalii despre cum puteți lua legătura cu mine. Mulțumesc. 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.