RECOMANDARE MEDIC PNEUMOLOG

buna ziua, va rog sa-mi recomandati un medic pneumolog din bucuresti la care sa putem merge la o consultatie. Sotul meu are probleme cu aparatul respirator de mai multi ani, are o sensibilitate in urma unei raceli puternice din adolescenta. De fiecare data o raceala la el esre insotita de o tuse deranjanta ce nu poate fi eliminata, si racelile sunt foarte dese. Asteptam cu interes raspunsul dv. .Multumim!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua, ati putea apela cu trimitere de la mediciul de familie, la conf dr. Florin Mihaltan, de la Spitalul de Pneumologie si Ftiziologie din Bucuresti, “Marius Nasta”. Sanatate!

 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.