Recomandare pentru fetita cu retard usor

Bună ziua! Am o fetiță în vârstă de 7 ani (clasa 0) care a fost diagnosticata in trecut de un medic neurolog cu "retard ușor", s-a născut cu doar 2.100 Gr, la termen, nota 10, însă am avut probleme pe perioada sarcinii cu tensiunea foarte mare (230/90), fapt ce se pare că a avut influențe și asupra copilului... Va rog frumos o recomandare, ce as putea să-i administreze fetiței pentru a o ajuta la școală să aibă o memorie mai buna (uita extrem de ușor) și nu poate rezolva exerciții logice extrem de ușoare... Aștept cu mare interes răspunsul dvs! Vă mulțumesc anticipat!!! Cu respect și deosebită considerație, G.Mioara!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna seara, pentru memorie, concentrare, atentie la copiii scolari - daca vorbim doar de un retard usor (diagnosticat de medicii pediatri) ar putea sa o ajute mult pe fetita dvs. fosfatidilserina - pe care o regasiti alaturi de alti compusi valorosi, in produsul QuattrO3+PS -de pe www.health-shop.ro - https://www.health-shop.com/ro/quattrops. Daca nu poate inghiti capsula, aceasta poate fi intepata si continutul il puteti goli intr-o lingura de iaurt, cereale cu lapte, suc, supa sau orice fel de mancare, preferabil care sa contina ceva grasimi, intrucat ingredientele sunt liposolubile - la micul dejun sau pran z- inainte de a merge la scoala, sanatate si succes la invatat!

 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.