Recomandare

Imi puteti spune daca exista in bucuresti nutritionisti specializati in dieta FODMAP si daca imi puteti recomanda pe cineva anume, sau cineva anume. Multumesc,

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna seara, la clinica din Bucuresti unde va puteti duce aveti posibilitatea sa vedeti un nutritionist Dr Laura Ene , dar si un gastroenterolog Dr CLaudia Marin, ambii experti doc, pentru a face programarea va rog sa sunati la  021 340 1425 , sanatate multa !


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.