Rana col uterin

Buna ziua! Am fost depustata acum 7 luni cu o rana pe col, in urma testului Papanicolau. De trei zile mi-a venit menstruatia si am dureri minore de burta. Poate fi ceva grav? Mi s-a recomandat hpv si colposcopie dar din lipsa banilor nu am putut sa o fac. Sunt foarte speriata. Credeti ca poate fi o problema grava? Astept raspuns.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Aceste investigatii, daca sunt indicate de un medic specialist, le puteti face gratuit cu un bilet de trimitere de la medicul de familie.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.