Radiofrecventa pentru tonifierea pielii

Care tip de radiofrecventa este mai eficienta pentru tonifierea pielii in general si a fetei in special: monopolara, bipolara, tripolara...etc. ? Care alte proceduri minim invazive si-au dovedit eficacitatea in intarzierea imbatranirii pielii sau pentru intinerirea ei? Multumesc frumos

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Mocanu - Medic Specialist Dermato-venerologie, Expert DOC

Buna ziua!

In principiu, tehnica radiofrecventei tripolare este mai eficienta si cu mai putine efecte secundare. Principiul metodei este legat de transmiterea de curenti intre electrozi, curenti care produc o energie asociata cu incalzirea tesutului. Tehnica radiofrecventei tripolare este superioara celorlalte doua, energia transmisa fiind controlata mai bine, iar durerea asociata terapiei este mult redusa.

Rezultatele oricarui tip de tratament tin si de particularitatile individuale, si anume cum raspunde fiecare individ la o anumita tehnica. Indiferent de tehnica utilizata, sunt necesare mai multe sedinte pentru a obtine rezultate satisfacatoare.

Exista numeroase manevre care pot fi utilizate cu succes in ameliorarea aspectului tenului. In categoria celor minim invazive intra o serie foarte larga de proceduri, intre care as mentiona mezoterapia, peelingurile chimice, injectarile de PRP, dermabraziunea, microneedling, terapii laser ablative si non ablative fractionate. Indicatia pentru una sau mai multe dintre aceste tehnici se stabileste de catre medicul curant tinand cont de aspectul tenului, de necesitatile lui, problemele associate ale tenului si dorinta pacientului.

Numai bine!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.