Raceala si tuse

Buna ziua! Am o problema am 5 sapatamani de cand ma lupt cu raceala si tuse.Tusea e productiva dar nu imi mai trece nici tusea si nici raceala nasu infundat e mereu, mucoasa e galben am luat si antibiotic dar fara rezultat.Am starea asta de 5 saptamani fara sa se inbunatateasca.Multumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua,

V-aș recomanda un consult la ORL, pentru că doar un control de specialitate poate stabili ce investigații suplimentare ar putea fi necesare pentru stabilirea tratamentului optim. S-ar putea să fie nevoie de o radiografie pulmonară sau de o antibiogramă, dacă antibioticul pe care l-ați luat nu și-a făcut efectul etc.

Sănătate și toate cele bune!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.