Puncte albe

Bună seara , scuzați deranjul,Stimata doamnă doctor Oana Cuzino am o problema mai delicata am labiile pline de puncte albe am ,61 de ani ma deranjează enorm.Ce sfaturi vimi dati,nu ma dor nu am nimic doar ca vad va sânt acolo si ma deranjează . Mulțumesc frumos cu stima Elena.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua! Ideal ar fi sa mergeti la medicul dermatolog pentru investigatii amanuntite sau chiar la un medic ginecolog. Este posibil ca acele puncte albe să fie puncte de grăsime. Mai multe detalii gasiti aici -- https://doc.ro/frumusete/punctele-de-grasime-milia-de-ce-apar-si-cum-se-trateaza-corect. Multa sanatate! 

 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.