Punct pe guriță la un copil de 10 ani

Fetița mea are 10 ani. De 2 săptămâni are că un punct pe guriță. Îmi puteți spune ce am putea utiliza? Și care este cauza apartiei? Vă Mulțumim. 

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Mocanu - Medic Specialist Dermato-venerologie, Expert DOC

Bună ziua. Din păcate, nu vă pot da un răspuns concret, întrucât sunt multe leziuni ce pot apărea pe această zonă. Cel mai recomandat este să consultaţi un medic dermatolog (eventual un dermatolog cu experienţă în patologiile ce apar la copii) din zona în care locuiţi. Fiind vorba şi de un copil, chiar este nevoie ca leziunea să fie văzută pentru a putea stabili un diagnostic corect şi o conduită terapeutică. Mult succes!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.