psoriazis

Bună seara, sufăr de psoriazis , m-ar interesa un tratament pt această boală, un unguent care să mai atenueze din roseala plăgiilor. mai exact o cremă care să estompeze roseala si mâncărimile, nu am găsit până acum nici o cremă care să îmi reducă petele de pe suprafața corpului, vă mulțumesc frumos!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

buna ziua, ar trebui sa mergeti la un medic dermatolog pentru ca aceasta afectiune sistemica presupune un tratament local cu lotiuni sau unguente ce contin cortizon, posibil si terapie sistemica. Aceste tratamente cortizonice ar trebui alternate cu creme hidratante si unele lotiuni cu efect antiinflamator usor- in legatura cu remediile naturiste va rog sa cititi aici intr-un artoicol care sunt optiunlile , iar ca sa cunoasteti mai multe lucruri despre afectiune va rog sa cititi aici acest articol,  Sanatate multa!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.