Probleme oculare

Bună ziua! Ma puteți ajuta cu un răspuns, va rog? Mama mea are de 7 ani, dezlipire de retina la ochiul stâng. De curând, a început sa aibe probleme de vedere și cu cel drept, zice ea ca vede ca o pânza de păianjen. A fost la dr oftalmolog, i a spus ca are un vas spart în spatele ochiului și început de cataracta. Nu a știut sa ii spună din ce cauza. I a zis sa își facă un control cardio și unul reumato. Sa revina apoi la control peste 6 luni. Ne puteți spune din ce cauza ar putea sa fie? Dacă mai este vreo specializare la care am putea merge pt investigații? Cu tensiune arteriala mare nu se știe și nici tensiunea oculara nu a avut o mare de obicei. Mulțumesc mult pt răspuns! O zi frumoasa!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Roxana Cozubaș - Medic Specialist Oftalmologie, Expert DOC

Sfaturile primite (consult cardiologie si reumatologie) ar trebui sa lamureasca situatia. Totusi, pentru un tratament oftalmologic este bine sa va adresati unui medic specializat in pol posterior (retina). 

Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.