Probleme la epilare

Buna ziua vreau sa zic ca in zona intima imi apar fire de par sub piele dupa ce ma epilez cu epilatorul ce sa fac sa numi mai apara?si ma si irit

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua, cea mai buna metoda pentru a preintampina aceasta situatie este metoda de epilare indelungata- fie cu laser, fie cu lumina intens pulsata. Altfel, puteti recurge la creme exfoliante si /sau gomaj dupa ce stati 20 min in cada. Mai exista in saloanele profesionale  si anumite creme care au ca efect incetinirea cresterii parului , vorbeste cu o cosmeticiana in acest sens. Succes!!!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.