Probleme de fertilitate

Buna ziua ! Ma numesc oana si am 34 de ani sotul meu are 40 si intampinam probeleme in obtinerea unei sarcini ,el are spermograma buna ,eu sunt ok ..trompe permeabile dar nu se intampla minunea .incercam din septembrie 2016 si in octombrie 2018 am ramas insarcinata dar a fost sarcina ou clar .(am ecoli de care nu reusesc sa scap) mentionez ca am incercat cu profecund ,profertil si pliculete myo sun.va rog sa imi recomandati ce considerati dvs de la remedii naturiste sau medici pt fertilizare in bucuresti sau unde considerati dvs.multumesc mult!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Luați legătura cu doamna doctor Ruxandra Dumitrescu, Expert DOC, medic primar obstetrică ginecologie, cu supraspecializare în tratamentul infertilității cuplului. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.