Probleme cu plamanii

Am fost depistat ca avand bronhiopneumonie, iar dupa ce imi revenisem cat de cat, in urma unei raceli normal, mi au revenit starile dinainte, durerile de spate, intepaturile in spate, transpiratie noaptea si senzatia de tinere in piept dar si oboseala. Este posibil sa am o problema mai mare decat o simpla pneumonie?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Răzvan Lungu - Medic Specialist Pneumologie, Expert DOC

Bronhopneumonia este un diagnostic grav! De obicei pacientii sunt internati in spital sau chiar direct in terapie intensiva! Daca vi s-a pus un diagnostic in urma unei radiografii, daca ati luat antibiotic, daca ati facut febra mare 39-40 de grade cu stare generala foarte proasta necesitand repaus la pat, e posibil sa fie o pneumonie. O alta posibilitate ar fi ca sa fi fost 2 viroze diferite, daca starea dvs. nu v-a obligat sa ramaneti la pat. Mai multe detalii nu pot sa va dau, deoarece nu va cunosc istoricul complet. Istoricul complet al unui pacient (varsta, boli din trecut sau concomitente, medicatie zilnica sau de necesitate) se ia doar print-o discutie ghidata de medic. Daca aveti nelamuriri, va recomand un consult pneumologic. 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.