Probleme cu glanda toridă sau atac de panica?

Buna seara.Fetita mea in varsta de 17 ani se confruntă cu o situație dificilă și nu i am gasit rezolvarea.Are periodic următoarele simptome: simte uneori ca se sufocă, are palpitatii la inima, stare de tremurat si leșin când merge pe strada prin aglomerație, nod in in gat si nu poate înghiți. A facut mai multe analize.EKG rez.a fost ok., Ca , Mg, hemoglobina Ok,TAG a fost ok.Doar T3 si T4 au fost sub limita.Ce ma sfătuiți? Endocrinologie sau Psiholog?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

buna seara, trebuie explorate ambele directii, atat endocrinologia, dar cu siguranta  psihologia- chiar daca rezultateul investigatiilor endocrinologice subliniaza unele dereglari toroidiene. sanatate multa

 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.