Problema cu plamani

Buna nici nu știu cum să încep întrebarea? este vorba de tatăl meu în vârstă de 56 de ani internat momental la terapie intensivă ventilat mecanic , ia fost rău sâmbătă a venit salvarea l-au dus la spital îi sa dat oxigen și în momentul când a primit oxigen a intrat în coma? doctori zic că, din cauză că nu avea destul oxigen in corp a făcut un soc , mai târziu și-a revenit conștient era agitat deja avea un furtun pe gat sa respire mecanic medici spun că, ii mai funcționează doar o parte din plămân , azi nu sa spus că are o infecție foarte gravă la plămâni o bacterie și îi sa administrat de 2 zile antibiotic puternic este în coma medicamentoasa sa nu se mai agite de la furtunu ce îl are ?, in urca cu câteva luni el a mai fost internat în spital probleme cu inima și i sa administrat oxigen noi bănuim că de acolo ar fi luat bacteria (bacteria de spital) deoare ce răcit nu a fost , decât mai tusea din când în când , în ultimă vreme nu prea mai avea poftă de mâncare dormea puțin și des ? .vin cu întrebarea: ce șanse are sa își revină daca plami sunt afectați foarte grav de la acea bacterie ?????? Va rog sa îmi răspundeți nu știu ce să mai fac eu nu sunt langa ei că locuiesc în Franța am și 3 copii unu e bebe de 3 ani să mă duc în țară este pandemia ?? nu mai știu , vă mulțumesc și aștept răspunsul cat mai repede posibil ???

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Îmi pare rău de situația prin care treceți, dar cu siguranță medicii încearcă să facă totul pentru ca starea tatălui dumneavoastră să se îmbunătățească. Din păcate, din ceea ce ne spuneți, situația dvs. pare a fi destul de complexă și îmi este greu să vă ajut cu un diagnostic și sfaturi online. Cea mai bună opțiune pentru dvs. este să consultați specialistul care se ocupă de tatăl dumneavoastră. Mulțumesc pentru înțelegere. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.