Premenopauza

Bună seara. Ma numesc Iuliana Petre si am 50 de ani. In luna septembrie menstruatia nu mi-a venit, iar în octombrie mi-a venit menstruatia o culoare foarte închisă. Este posibil sa fiu la premenopauza si daca da, m-ati putea ajuta cu un tratament pentru a diminua simptomele? Multumesc.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. În comunitatea Menopauză găsiți numeroase articole cu informații utile depre premenopauză. Pentru diminuarea simptomelor, aveți nevoie de un complex de grăsimi sănătoase extrase din surse naturale de cea mai bună calitate (Omega 3 din pește de mare adâncime, Omega 7 din ulei de cătină, Omega 6 din limba-mielului, Omega 9 din ulei de măsline) care asigură echilibrul necesar în perioadele de premenopauză și menopauză. Un astfel de produs, bogat în astfel de grăsimi sănătoase, este B-HADA III, pe care-l găsiți pe https://www.health-shop.com/RO/b-hada-iii. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.