Pot tine dieta atkins dupa nastere?

Buna ziua, am o intrebare! La aceasta dieta Atkins se pot consuma in prima faza toate cele admise in dieta fara vreo limita? Varza, brocoli, oua, ceaiuri, soia? Ca nu prea inteleg acestea nu fac parte din categoria legume sau cum? Va rog sa ma lamuriti deoarece as dori sa o tin caci am 2 nasteri si multe kg! Va multumeac tare frumos

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua, nu, daca va referiti strict la dieta propusa de dr. Atkins - va rog regasiti in acest articol recomandarile specifice, cantitati samd. Insa sfatul meu este ca sa mergeti la un nutritionist, intrucat dieta Atkins fiind de tip hiperproteic, poate genera unele dereglari la nivel metabolic si poate ca nu este cea mai potrivita pentru dvs. nu avem cu sa stim - doar medicul nutritionist poate aprecia asata, dupa ce va va face unele analize, un profil alimentar, un istoric medical etc. Sanatate si succes!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.