Pot suferi de depresie?

In urma cu 7 ani am avut o cadere psihica in urma caruia am primit tratament psihiatric timp de 2 ani dar....si acum am atacuri de panica, frica, cosmaruri,si un dezechilibru cand stau in picioare, frica sa ies singura in lume, aglomeratie, cumparaturi, calduri, stari de agitatie etc. Mentionez ca acum nu mai am tratament uneori folosesc Pasiflora.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Elena Coman - Medic Specialist Psihiatrie, Expert DOC

Buna ziua! Va recomand sa va adresati unui specialist psihiatru pentru stabilirea unei scheme de tratament adecvate simptomelor dumneavoastra. Din pacate Pasiflora nu rezolva problema de fond, ci doar diminueaza din senzatii pentru o scurta perioada de timp.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.