Pot lua si Ubiqor daca iau deja Active Mind?

Va multumesc pentru raspunsul anterior, in legatura cu ubiqor! Voiam sa intreb, as putea combina ubiqor cu active mind? Am un loc de munca solicitant si cred ca mi-ar fi de mare folos active mind, insa deja am inceput sa folosesc ubiqor.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Ionuț Fronea - Medic Specialist Farmacologie Clinica, Expert DOC

Buna ziua, desigur, chiar este recomandat sa utilizati ingredientele din ambele produse in conditii de stres fizic si intelectual, fiind produse complementare si realizand un suport mai larg al organismului, pe toate planurile. Nu uitati sa le administrati in timpul mesei sau oricum dupa ce ati consumat un aliment cu putina grasime (avocado, salata cu ulei, ou, peste, carne, lactate - poate fi cottage, iaurt , branza) fiind liposolubil. Sanatate multa! 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.