Pot lua antiinflamatoare în alăptare?

Buna ziua. De catev zile am o durere lombara care nu ma lasa sa ma aplec, sa ma intorc pe cealaltă parte in pat, cand stau jos,cand merg. Intrebarea este daca alaptez ce medicamente as putea sa iau? Bebe are 7 luni Mulțumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Găsiți aici o listă cu medicamentele pe care le puteți lua în alăptare: https://doc.ro/sarcina-bebelusi-sanatatea-mamei/medicamente-permise-si-interzise-in-timpul-alaptarii/. Recomandarea mea este, totuși, să luați legătura cu medicul înainte de a urma un tratament, pentru a vă asigura că medicamentul pe care-l luați nu are niciun efect negativ asupra lactației. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.