Pot face online un test de anxietate si depresie ?

Ameteala,lipsa de echilibru,insomnie ,frecventa cardiaca marita si oscilanta ,la fel si tensiunea arteriala,teama de viitor,stare generala proasta.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua,

Găsiți și pe DOC un chestionar de anxietate (https://www.doc.ro/crezi-ca-suferi-de-anxietate) și unul de depresie (https://www.doc.ro/crezi-ca-suferi-de-depresie), dar vă recomand călduros să luați legătura cât mai repede cu un terapeut și să discutați despre problemele pe care le întâmpinați.

Sănătate și toate cele bune!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.