Pot face copii?

Buna seara, ma numesc Anca Mariana, am 23 de ani si am diabet insipid central! Nu stiu foarte multe despre boala mea decat ce am citit pe site-ul acesta. Intrebarea mea este daca pot face copii si daca boala mea se va transmite mai departe!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Din ceea ce îmi spuneți, situația dvs. pare a fi destul de complexă. Cea mai bună opțiune pentru dvs. este să vă consultați cu specialistul care este la curent cu istoricul dvs. medical și care v-a monitorizat situația până acum. Mulțumim pentru înțelegere. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.