Postnasal dripping

Buna ziua , Nu cred ca aveti ORL discipline aici Asa ca am selectat astm. Am o problema cu scurgeri postnasale. De vreo 3 luni am scurgeri postnasale Care imi irita gitul. In ultima perioada scurgeri le sunt urit mirositoare. Am facut tratament cu antibiotice . Abia am terminat 7 zile de doxaciclina 1 pe zii. Dar tot am scurgeri mirositoare. E aceasta conditie periculoasa? Febra nu fac, nu sunt in Tara acum si sunt pe lista sa vad un specialist Dar mar ajuta orice sfaturi cum sa scap de aceste scurgeri. Acum folosesc doar Dymista spray nasal. Nu stiu cauza Dar nu imi curge normal nasul. Totul merge in git . Cu stima Cornelia

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Recomandarea mea este să mergeți la un specilaist pentru o endoscopie nazală, pentru vizualizarea tuturor structurilor nasului. În urma acestei investigații, medicul ORL poate recomanda analize suplimentare, dacă este nevoie, pentru stabilirea unui diagnostic corect. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.