Posibila sarcina?

Buna ziua. Am avut menstruatie insa a fost foarte diferita de cea de obicei. A durat o zi jumatate, a fost redusa cantitativ si s a terminat brusc, am avut si crampe foarte mari timp de 2 ore. (Inainte de asta am avut contact sexual neprotejat insa fara ejaculare in interior). La o zi dupa ce mi s a terminat menstruatia, am avut contact sexual neprotejat, cu ejaculare in interior. La o zi dupa, am avut o scurgere roz si usoare crampe. Cat de mare este posibilitatea de a fi ramas insarcinata? Inainte de acea ,,menstruatie" sau dupa? Cand as putea face un test de sarcina pt a putea fi sigura?Multumesc :)

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Puteți să vă faceți un test de sarcină acasă după cel puțin 12-15 zile de la concepție. Abia atunci „hormonul sarcinii”, hCG, va fi prezent în urină. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.