posibil sa am anxietate?

buna dimineata, de o saptamana ma simt ametita, ma doare capul, daca stau in piciore mai mult de 10,15 min inima incepe sa imi bata tare si simt ca nu mai am putere. Am facut si 2 atacuri de panica in aceasi zi, unul dimineata unul seara. De la ce ar putea fi? Am facut analizele la sange au iesit ok, asa mia zis doctorul.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua! Multe persoane care sufera un atac de panica au senzatia ca se simt rau din cauza unei probleme de sanatate necunoscute, fapt care nu face altceva decat sa le sporeasca anxietatea, intensificand astfel simptomele resimtite. Trebuie sa va ganditi ce anume v-a provocat atacul de panica - stresul, o situatie neplacuta, un soc etc. Gasiti mai multe informatii AICI, care ar putea sa va raspunda la intrebari -- https://doc.ro/totul-despre-depresie-si-anxietate/atac-de-panica-vs-atac-de-anxietate-asemanari-si-deosebiri. Puteti apela la ajutorul unui psiholog, daca atacurile de panica devin recurente. Multa sanatate! 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.