Pneumonie

Buna ziua, am un băiețel de 4 ani fara 2 săptămâni. Pe 5 noiembrie a avut bronsita, pe 28 noiembrie pneumonie, pe 22 decembrie pneumonie destul de urata, pe 27 ianuarie pneumonie... Mereu antibiotice. Ce as putea sa fac sa nu mai faca atât de des? Sau care ar fi cauza? Va mulțumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Ionuț Fronea - Medic Specialist Farmacologie Clinica, Expert DOC

Bună ziua,

Vă recomand călduros să programați un consult la un medic pediatru și să investigați alături de acel medic starea de sănătate a copilului. Cu siguranță va fi necesar un consult fizic, alături de analize suplimentare, pentru a descoperi cauza acestor afecțiuni frecvente. Poate fi o problemă de imunitate, un element din mediul copilului care-l predispune, o sensibilitate a sistemului respirator etc. Un diagnostic corect trebuie să ia în calcul o serie întreagă de factori.

Sănătate și toate cele bune!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.