Pitiriazis versicolor

Buna ziua. De cativa ani am o problema dermatologica, pitiriazis versicolor (pete deschise pe piele), anual am mers la doctori urmand tratament, dar fara rezolvare, in urma expunerii la soare acestea sunt vizibile. Multumesc!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Mocanu - Medic Specialist Dermato-venerologie, Expert DOC

In acest articol sunt informatii utile despre cum puteti trata afectiunea si cum puteti aborda infectia: https://doc.ro/sanatate/tinea-versicolor-sau-pitiriazis-ce-este-si-cum-se-trateaza-corect-infectia. Sfatul meu este sa mergeti la medicul dermatolog pentru un control si, daca tratamentul recomandat nu da rezultate, sa il intrebati daca nu va poate schimba terapia. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.