Pietrele la rinichi

Buna seara! Acum câteva luni in urmă am fost la un control de rutina(ecograf abdominal) și mi-a găsit că am piatra la rinichiul drept.Am fost la un control la urologie și mi-a confirmat.dar nu mi a dat un tratament pentru a ajuta la dizolvarea acesteia....sincer,consum foarte multe ceaiuri speciale pentru rinichi dar fara niciun rezultat.in schimb am observat o schimbare la culoarea urinei (nu in fiecare zi) și anume un roșu-maro spălăcit...am și dureri de spate din ce in ce mai dese.CE as putea sa fac?bănuiesc că trebuie să merg la un alt doctor...dar ceva pe baza de plante..

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua! Da, sfatul meu este sa mergeti la un alt medic specialist pentru tratament, mai ales daca manifestati durere si sange in urina. Tratamentul pietrelor la rinichi depinde de dimensiunea acestora si este personalizat, avand ca scop calmarea durerii si indepartarea cauzei durerii prin eliminarea calculului. De asemenea, gasiti pe DOC.ro mai multe sfaturi utile in ceea ce priveste dieta celor cu pietre la rinichi -- https://doc.ro/dieta-si-sport/regimul-dieta-pentru-cei-cu-pietre-la-rinichi/ https://doc.ro/sanatate/cum-ajutam-in-mod-natural-eliminarea-pietrelor-de-la-rinichi. Multa sanatate! 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.