Pierdere din greutate după 2 nașteri

Bună ziua. Sunt o mămica de 31 de ani care a rămas cu 5-6 kg în plus după 2 nașteri. Mănânc sănătos, sport nu am când să fac din cauza lipsei de timp. Și tot nu reușesc să revin la kg inițiale. Aș vrea să încep o dietă, dar sunt atâtea și nu știu care ar fi potrivită pt mine. Aș vrea să mă ajutați să dau aceste 5 kg jos. Țin să precizez că nu am nici un fel de boală. Doar că nu pot scăpa de aceste kg. Vă mulțumesc foarte mult

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Ene - Medic Primar Diabet, Nutriție și Boli metabolice, Expert DOC

Din păcate este foarte greu de slăbit câteva kilograme doar din dietă. Trebuie să faceți un pic mai multă mișcare și să aveți mare grijă la masa de seară!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.